Uzm. Dr. Melda Özdamar - Yeni Coronavirüs'ten korunmak için ellerimizi nasıl yıkamalıyız? Maske takmak bizi korur mu? - NTV
Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Melda Özdamar "Coronavirüs'ten korunmak için ellerimizi nasıl yıkamalıyız?" "Maske takmak bizi Coronavirüs'e karşı koruru mu?" sorularına detaylarıyla cevap verdi. Koronavirüs önlemlerinden kolonya ile elleri yıkamak ve eldiven ttakmak hakkında konuşan doktorumuzun yayınını izleyebilirsiniz.
-
Yeni Coronavirüs'ten korunmak için ellerimizi nasıl yıkamalıyız? Maske takmak bizi korur mu? - Uzm. Dr. Melda Özdamar

Dr. Melda Özdamar, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1997 yılında mezun olduktan sonra 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi almaya hak kazandı. 2004 yılının Kasım ayında ise mikrobiyoloji ve klinik mikrobiyoloji uzmanı oldu. Hasta güvenliği odaklı çalışmayı ve bu anlayış ile kendi uzmanlık dalındaki yeni uygulamalar ve teknikleri öğrenmeyi amaç edinen Dr. Özdamar, aynı zamanda evli ve iki çocuk annesidir.