Kadın Hastalıkları ve Doğum
2019 yılından bu yana, Anadolu Sağlık Merkezi’nde Kadın Hastalıkları, Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı olarak görevini sürdürüyor.
Odaya giriş yapmanızın ardından, hemşireniz ve kat hasta danışmanınız tarafından, odanın ve odada bulunan eşyaların tanıtımı yapılarak, eşyaların nasıl kullanılacağı gösterilecektir.
Odalarda enfeksiyon kontrolü ve güvenliğiniz açısından lütfen yiyecek bulundurmamaya özen gösterin. Buzdolabını, içecekleriniz için kullanabilirsiniz.
Her biri alanında uzman, dünya standartlarında hizmet veren bölüm doktorlarımızla tanışın.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
2008 yılından beri Anadolu Sağlık Merkezi’nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görevini sürdürüyor.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
2005 yılından bu yana Anadolu Sağlık Merkezi’nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görevini sürdürüyor.
Bölümde tedavisi sunulan hastalıklar hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
Hastanemizde aldığınız hizmetin kalitesini daha da yükseltmek için görüşlerinize, önerilerinize ve eleştirilerinize kulak veriyoruz.
Sinsi ilerleyen ve yaşla birlikte artan miyomlar, kadınlarda sık görülen sağlık problemlerinden biri. Araştırmalar, kafein kullanımının miyom oluşumunu tetiklediğini gösteriyor. Uzmanlar, günde 3 kupadan fazla kahve içen 35 yaş altı kadınlarda miyom riskinin daha yüksek olduğunu söylüyor. Miyomların en çok 15-45 yaş arasında görüldüğünü belirten Anadolu Sağlık Merkezi Kadın Hastalıkları, Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Murat Dede, “Miyomlar hamilelik döneminde yerleşim yerine bağlı olarak erken doğum riskini artırabilir ve gebeliği olumsuz yönde etkileyebilir” dedi.
Devamını oku... Tüm Sağlık Yazıları